Daniel Vien

Go down

Daniel Vien

Post by Liya on Sat Nov 25, 2017 6:13 pm


Kor: 283

Külső: Kép.

Jellem: Eléggé mogorva és lobbanékony. Ha felhúzod lehet első szavával úgy megsért, hogy legszívesebben nyakon vágnád. Szerencsére viszonylag jó a tűrőképessége a mestere edzésben tartotta a hülyeségeivel. A hiszti és az emberi ostobaság kiveri nála a biztosítékot. Alkalom adtán csak az önuralma óvja meg attól, hogy valakit kinyiffantson. 

Élettörténet: A halála előtti időszak teljesen kitörlődött az emlékezetéből. Csak a mesterétől tudja, hogy hány éves. Amióta az "eszét" tudja a mester mellett élt. Vele foglalkozott, vele töltötte minden idejét. Olyan számára, mint egy szülő. Valaki, aki felnevelte, aki tanította, aki figyelt rá. Ő pedig amikor hibernált állapotba került nevelője hűen gondozta tovább annak ingatlanjait, ingóságait. Időközben elérkezett a hibernáció vége, de az említett meg sem moccant. Danielnek gőze sincs mi lehet a baj. Ilyesminek még sosem volt tanúja. Jelenleg azzal foglalkozik, hogy megtalálja a gyógyszert erre a problémás helyzetre. Illetve a terület foglalókat, határvillongókat helyreteszi. Pontosabban megszabadul tőlük.
Faj: Vámpír

Képességek: Gyorsaság, emberfeletti erő, elég nagyot ugrik, remekül mászik fel bármilyen falon. A sárga szeme ritkaság. Képessé teszi az emberi lélek állapotának felmérésére. Nem bírja az ezüstöt, a napra sem tudod kivinni. Nincs az az isten, pénz, fenyegetés. Ezen felül unalmában megtanulta majdnem az összes harcművészetet, vívást, lövészetet, lándzsaforgatást. Az emberek ellen nem kell használnia. Elég, ha megbűvöli őket, és el is felejtik, hogy találkoztak vele. Kivéve, ha ő is akarja.
avatar
Liya
Admin

Posts : 93
Join date : 2017-10-22
Age : 29
Location : Szeged

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum