Kaname Kuran (Spoilerbomba)

Go down

Kaname Kuran (Spoilerbomba)

Post by Liya on Fri Dec 08, 2017 5:50 pm




Kor: Tízezer felett, jóval. Külsőre 20-21 körüli

Külső: Képen

Jellem: Az életútjának köszönhetően rettenetesen zárkózott. Nehezen kommunikál, nem fejti ki a motivációit. Nem árulja el mit miért csinál. Nehéz a bizalmába férkőzni. Nehéz őt kezelni. Kissé makacs, önfejű, ellentmondást nem tűrő. Kevés dolog tudja kizökkenteni a nyugalmából, ettől függetlenül simán leveszi bárki fejét. Szó-szerint. A megfelelő pár vagy barát mellett kifejezetten engedékennyé válik. Általánosságban jó szándékú alak, a családját megvédi, ahogy csak tudja. Legyen bármi az eszköze.

Élettörténet: (Rövidre fogom, mert egy élet mire leírom a kapcsolatrendszerét. Suspect ) Miután elkezdett kihűlni a vadász fegyverek üstje, és az elkezdte visszahívni a fegyvereket Kaname úgy döntött, hogy most már ténylegesen feláldozza magát az emberek érdekében. Ezért szívét a fortyogó üstbe dobta. Mielőtt teste üvegszilánkokká hullott volna Aido egy jégkoporsóba zárta így hibernálva őt. Ezer év alvás után sikerült rájönniük hogyan hozhatnák vissza Kanamét, és kaphatna új szívet. Ezért Yuuki a saját életét adta. Kaname minden emléke eltűnt, és attól kezdve emberként él, mivel az is. Segítségére van lánya Ai és unoka öccse Ren.

Képességei: Vámpír képességei jelenleg nincsenek meg. Ennek ellenére az izom memóriája remek. Egy rakás módon tud ölni még így is.
avatar
Liya
Admin

Posts : 93
Join date : 2017-10-22
Age : 29
Location : Szeged

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum